Авто школа Кекец

Авто школа Кекец е компанија која долги години успешно опстојува со една единствена цел обезбедување на квалитетна обука за сите видови на категории.

Во секој поглед се трудиме да ја оправдаме довербата која ни ја укажуваат нашите
клиенти-идни возачи.

Avto Skola Kekec slika1 Avto Skola Kekec slika2 Avto Skola Kekec slika3

Возила и Инструктори

Тимот на авто школа Кекец е составен од инструктори со долгогодишно искуство чија главна цел е обезбедување на квалитетна обука.
Прочитајте повеќе »

Услуги

» Квалитетна теоретска настава
» Организирано вадење на лекарско уверение
» Практична обука
» Обуки за А,А1,Б,Ц,Д,Е категории
Прочитајте повеќе »

Контакт информации

моб. 070/ 268- 932
моб.
078/ 444- 654
раб.
02 / 2461- 931
Адреса
бул. Кузман Јосифовски Питу бр.22 блок 5, 1000 Скопје, Македонија. Прочитајте повеќе »

Анкета


Возен парк
Download - стручна литература

Кликнете тука

Потребни документи за
возачка дозвола

Прашања и одговори


1. На која возраст најрано може да се полага за "Б" категорија?
- На 18 годишна возраст.

2. Колку години сум Возач-Почетник?
- 2 години од денот на полужувањето.
- доколку положите на 18год,возач почетник сте до 21год.

3. Кои документи се потребни за упис во авто школа?
- Лекарско уверение,лична карта или пасош и потврда за завршено најмалку основно образование.

Прочитајте повеќе » ....

Copyright © 2011 Авто школа Кекец.
Изработено од Invest Dizajn